Automatiseerder Waalwijk

Al meer dan 10 jaar bieden wij volledige zorg voor uw ICT behoeften. Dit doen wij met een brede set diensten, service­gericht­heid en een zeer kritische beoordeling van technologie.

Kresco is een betrouwbare, nuchtere automatiseerder voor levering, implementatie en beheer van uw complete automatisering, die de regio Langstraat (Waalwijk, Heusden, Nieuwkuijk, Drunen, Elshout, Vlijmen, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Loon op Zand, Waspik, Raamsdonk en Raamsdonksveer) bedient. Wij zijn gevestigd in Nieuwkuijk. We ‘ontzorgen’ en bieden u alle denkbare producten en diensten onder één dak. Van innovatieve Cloud oplossingen tot het beheer van uw PC-Netwerk. Wij geven waardevolle adviezen, gebaseerd op onze ruime praktijkervaring en vaktechnische kennis. We groeien voortdurend mee met de laatste ontwikkelingen, zonder het belangrijkste aspect uit het oog te verliezen: uw bedrijfsvoering en uw waardevolle data.

Kresco houdt niet van eenrichtingsverkeer: door uitstekende samenwerking komen we tot een soepele automatisering van uw bedrijfsvoering. Wij zijn dé automatiseerder, waar u naar op zoek bent! En dat merkt ú dagelijks in uw bedrijfsvoering. In welke sector u ook opereert, wat uw wensen ook zijn: wij bieden altijd de ICT-oplossing die bij u past.

Top