Automatiseringsbedrijf in Brabant

Wie zijn wij?

Automatiseringsbedrijf Kresco is een bedrijf dat opereert in de ICT branche. Het bedrijf bestaat uit medewerkers met jarenlange ICT ervaring. Hierdoor bieden wij oplossingen voor elk ICT probleem.
Onze ervaring bestrijkt ondermeer helpdesk, netwerkbeheer, databasebeheer, systeembeheer, website ontwikkeling, management taken en consultancy.

Betrouwbaar

Kresco is een betrouwbare, nuchtere ICT-dienstenpartner voor levering, implementatie en beheer van uw complete automatisering, die in de provincie Brabant actief is. Zelf zijn wij gevestigd in Nieuwkuijk. We ‘ontzorgen’ en bieden u alle denkbare producten en diensten onder één dak. Van het beheer van uw PC-Netwerk tot innovatieve Cloud oplossingen. U kunt daarbij rekenen op waardevolle adviezen, gebaseerd op onze ruime vaktechnische kennis en praktijkervaring. We groeien voortdurend mee met de laatste ontwikkelingen, zonder het belangrijkste aspect uit het oog te verliezen: uw bedrijfsvoering en uw waardevolle data.

Voor wie?

Kresco houdt niet van éénrichtingsverkeer: juist door goede samenwerking komen we tot een soepele automatisering van uw bedrijfsvoering. Wij zijn dé automatiseerder, waar u naar op zoek bent! En dat merkt ú dagelijks in uw bedrijfsvoering. Wat uw wensen ook zijn, in welke sector u ook opereert: wij bieden altijd de ICT-oplossing die bij u past.

Top