Automatiseringsbedrijf in de regio Den Bosch

Wat is nu de beste ICT-oplossing voor uw organisatie? Een mooie naam? Een fancy team van ICT-professionals? Een ongelimiteerd budget? Volgens ons is er voor u maar één belang: een soepele bedrijfsvoering met een maximaal rendement. Met een automatiseringssysteem dat storingsvrij zijn werk doet, klaar is voor de toekomst en het optimale haalt uit de output van u en uw medewerkers.

Betrouwbaar

Kresco is een betrouwbare, nuchtere ICT-dienstenpartner voor levering, implementatie en beheer van uw complete automatisering, die de regio Den Bosch (Rosmalen, Boxtel, Schijndel, Veghel, Oss, Vught en Uden) bedient. Zelf zijn wij gevestigd in Nieuwkuijk. We ‘ontzorgen’ en bieden u alle denkbare producten en diensten onder één dak. Van het beheer van uw PC-Netwerk tot innovatieve Cloud oplossingen. U kunt daarbij rekenen op waardevolle adviezen, gebaseerd op onze ruime vaktechnische kennis en praktijkervaring. We groeien voortdurend mee met de laatste ontwikkelingen, zonder het belangrijkste aspect uit het oog te verliezen: uw bedrijfsvoering en uw waardevolle data.

Voor wie zijn wij?

Automatiseringsbedrijf Kresco is voor bedrijven en ondernemers met geen of weinig automatiseringspersoneel in dienst, maar ook voor particulieren en stichtingen. Automatiseringsbedrijf Kresco denkt mee en staat de ondernemer bij in het maken van beslissingen ten aanzien van de automatisering.

Top