De juiste tools voor thuiswerken

Thuiswerktips 

Afgelopen periode heeft Kresco een aantal blogs gepubliceerd over veilig thuiswerken en het gebruik van Microsoft Teams:
Veiliger thuiswerken (Security)
Effectief vergaderen met Microsoft Teams


Naast ons advies over veiliger (thuis)werken en Office365 kunnen we jullie organisatie ook adviseren bij het inrichten van een goede thuiswerkplek en passende accessoires die het thuiswerken vergemakkelijken:

 
Ben je thuis met meerdere personen in een ruimte aan het werken? Dan biedt een headset uitkomst voor een (video)call.
Liever geen headset, maar wel een versterker gebruiken voor je videocall? Misschien gebruik je dan liever een jabra speaker
Wifi-versterker voor een sterker signaal en beter ontvangst.
Externe videocamera voor het deelnemen aan videocalls en/of geven van trainingen. 
 

 

De vergaderruimtes alvast in orde brengen op kantoor? De alles-in-één vergadercamera MeetUp met RightSound-, RightSight-technologie en ultrabrede lens zorgt voor een perfecte vergaderervaring waarbij deelnemers altijd goed zichtbaar en verstaanbaar zijn.

 

TIP: Werk je met een laptop? Verminder de druk op je nek en schouders door het gebruiken van een los toetsenbord en muis. Zorg ervoor dat je je laptop verhoogt met een laptopverhoger, of desnoods boeken, en je hebt een goede, ergonomische werkplek gecreëerd. 

Met een extra beeldscherm creëer je eenvoudig een fijne werkplek; plaats het beeldscherm op armlengte afstand en op een hoogte zodat de bovenrand van het scherm zich op ooghoogte bevindt. 
Met een laptopverhoger wordt de laptop eenvoudig op goede hoogte geplaatst. Diverse varianten zijn opvouwbaar en dus makkelijk op te bergen of mee te nemen.
Een los toetsenbord zorgt voor meer comfort tijdens het werken. Als je ook nog eens kiest voor een draadloos toetsenbord, kun je de ruimte op je werkplek optimaal benutten.
Vaak wordt er door laptopgebruikers al een losse muis gebruikt, maar heb je ook al eens gekeken naar een ergonomische muis, die de druk op de pols aanzienlijk verminderd?
Kresco is niet gelimiteerd aan bovenstaande artikelen, we gaan graag met je in gesprek voor een advies op maat. Vragen over de juiste producten voor de thuiswerkomgeving of producten die uw organisatie kunnen helpen in de voorbereiding van 'the six feet-office'? Wij bespreken de mogelijkheden graag.

Contact

 

Top