Actueel - Blog

Documenten digitaliseren en herkennen met Microsoft365

Documenten digitaliseren, formaliseren herkennen (OCR) én direct verwerken in Microsoft365? Documatic+ is dé documentmanagement specialist van Nederland op het gebied van Docuware. Samen met  Kresco, onderdeel van hallo,  implementeren zij deze document digitalisering in combinatie met Microsoft365.

Kresco IT heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld als marktleider op het gebied van digitalisering binnen het MKB. Om deze digitalisering verder te verbreden is documatic+ de logische stap.

hallo, bedient landelijk duizenden MKB bedrijven op het gebied van ICT & telefonie, en ziet daar een groeiende behoefte aan document digitalisering. Met de binnen Kresco / hallo, opgebouwde Microsoft kennis en ervaring kan is de integratie met Microsoft365 gerealiseerd.  De documatic+ oplossingen zijn voor alle organisaties toegankelijk, van klein tot groot.

 

"Met deze samenwerking delen we nog meer kennis op het gebied van document digitalisering en Microsoft365. Als documentmanagement specialisten kunnen we de behoefte van de klant vertalen naar  digitalisering, waarbij Kresco kan voorzien in de Microsoft architectuur en het operationele beheer. Samen verhogen we de document automatisering  binnen het MKB” aldus Frank van Boxtel van Documatic+.

Sentech
Airopack
BSOB
Habraken