Eventverslag: Keep IT Innovating!

 

Ons eerste kennisevent van het jaar, dat plaatsvond op donderdag 7 februari in Den Bosch, was een groot succes! Tijdens het event konden klanten en relaties kennismaken met diverse IT-innovaties. Bovendien was er volop ruimte om te netwerken en om kennis en inspiratie op te doen. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje.

IT-INNOVATIES IN DE PRAKTIJK

Het thema van de middag was ‘Keep IT innovating’. Een zorgvuldig gekozen thema, aangezien Kresco zich dit jaar op focust op diverse IT-innovaties waar veel klanten van kunnen profiteren. Om deze innovaties kracht bij te zetten gaven Kresco’s professionals de hele middag live demonstraties van onderwerpen zoals ‘slimmer werken in de Cloud’. Deze interactieve sessies maakten inzichtelijk wat platforms zoals SharePoint precies inhouden en wat ze voor toegevoegde waarde hebben.

INSPIRERENDE SPREKER

Gastspreker Hugo Leijtens inspireerde alle aanwezigen door zijn ervaringen als ondernemer te delen: van grote klussen voor Microsoft en Nikon tot de ontwikkeling van de eerste Windows-tablet (de NPad). Hij sprak voornamelijk over zijn meest recente innovatie: Retailcoin. Met dit loyaliteitsprogramma wil hij mensen terugbrengen naar de fysieke winkel. In plaats van bij iedere winkel een andere spaarkaart te gebruiken, spaar je met Retailcoin bij alle winkels in je omgeving voor kortingen, gratis parkeren, cadeaus etc. Speciaal voor Kresco’s genodigden deelde Leijtens tips over het technische aspect van de Retailcoin. Denk bijvoorbeeld aan de blockchain (een grote database waarin transacties worden opgeslagen), die aan deze innovatie ten grondslag ligt. Dit technische verhaal was voor sommigen onbekend terrein, maar is zeker niet onbelangrijk aangezien dergelijke processen bij Kresco aan de orde van de dag zijn. Sterker nog: we adviseren klanten regelmatig bij onderliggende IT-processen van bedrijfsactiviteiten en innovaties!

INNOVATIE VOOR THUIS

Als afsluiting van het event kregen alle aanwezigen een verrassende goodiebox voor thuis, met o.a. een 360° bril waarmee ze de wereld met andere ogen kunnen bekijken. Ondertussen kijken wij terug op een zeer geslaagd event en willen iedereen bedanken voor de gezellige en innovatieve middag!

Was je niet bij het event aanwezig maar wil je wel graag weten wat de nieuwste IT-innovaties kunnen opleveren voor jouw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op.

Top