ITYM opleidingen en Kresco IT starten strategische samenwerking

 

De snelle ontwikkelingen in digitalisering vereisen een professionele aanpak in de opleiding van eindgebruikers. Als IT dienstverlener heeft Kresco ruime ervaring in het bieden van kennissessies, adoptie- en implementatietrajecten. ITYM is de partner om de specifieke IT opleidingsdoelen te verzorgen met eersteklas trainingen voor Microsoft, Adobe, Business & Technische IT Trainingen en professionele trainers.

Jeffrey Joosten, CxO Kresco:Als IT dienstverlener staan wij naast onze klanten. Door het digitaliseringsniveau van eindgebruikers structureel te verhogen kunnen onze klanten én wij een hogere kwaliteit IT implementeren. ITYM is een partij met ruime ervaring in opleiden en een versterking voor onze dienstverlening.”

Naast de complementaire dienstverlening versterken ITYM en Kresco hiermee ook de fysieke aanwezigheid in Noord-Brabant met onder andere opleiding en examendiensten.

Fred Wolterink, Directeur ITYM:ITYM biedt reeds wereldwijde opleidingen aan, met Kresco IT dienstverlener verwachten we in Noord-Brabant nog dichter bij organisaties te kunnen staan en implementatie en opleidingen beter op elkaar af te stemmen.”


 

Top