Blog

Laatste nieuws & artikelen
Kresco Academy - Blog

Kresco Academy ook voor klanten en partners

 

Vorig jaar zijn we gestart met de Kresco Academy. Een manier om onze medewerkers te trainen en certificeren. Maar deze kennis willen we niet alleen voor onszelf houden. Daarom kunnen onze klanten en partners vanaf nu ook deelnemen aan de Academy.

We geven trainingen, leren samen en kunnen nu ook gecertificeerde examens houden. Bijna al onze IT-medewerkers hebben inmiddels verschillende extra examens en certificeringen behaald.

MEER DAN EEN VRAAGBAAK

Als IT-dienstverlener is kennis onze kracht. Hoe meer kennis onze mensen hebben, hoe beter we klanten kunnen helpen hun IT-omgeving efficiënt in te richten en processen te stroomlijnen. Maar omdat digitalisering razendsnel gaat en het soms lastig is de ontwikkelingen bij te houden naast je werk, delen we onze kennis graag met klanten en partners. Ook zij kunnen vanaf nu deelnemen aan de Kresco Academy.

We zijn dus niet langer alleen een vraagbaak, maar we gaan samen kennis opbouwen. We vergroten het kennisniveau en zorgen zo dat we nog meer op één lijn zitten met onze klanten. Als we hierin samen optrekken, kunnen we nog beter meedenken in het verbeteren van processen en waarde toevoegen.

Het klinkt misschien raar, maar als wij minder belletjes krijgen voor hulp hebben we het goed gedaan. Tenslotte is IT niet meer dan een middel om de ambities van onze klanten te realiseren.

PRAKTISCH

Studeren naast je werk kan zwaar zijn. Daarom werken we met interactieve sessies, waarin we samen leren, ervaringen uitwisselen en stof behandelen.

We werken met een kleine groep en de trainingen hebben een informeel karakter met een formeel examen. Je sluit aan bij onze medewerkers en eventuele andere deelnemers. Deze fase staan verschillende certificeringstrainingen op de planning van Microsoft 365, en specifiek PowerBI.

 

INTERESSE IN DE KRESCO ACADEMY?

Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met je.

Dichterbij
Enrico
Coolworld
Finbuddy