Actueel - Blog

Kresco & Quantile sluiten strategisch data partnership

Quantile en Kresco, onderdeel van hallo, gaan actiever samenwerken op het gebied van dataconsultancy. Kresco IT heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld als marktleider op het gebied van data-driven ICT servicedienstverlening binnen het MKB. Om deze ontwikkeling verder te versterken werd recent al aangesloten bij het landelijk opererende hallo,. Daarbij wordt het datateam nu verder verbreed door de samenwerking met Quantile.

hallo, bedient landelijk duizenden MKB bedrijven op het gebied van ICT & telefonie, en ziet daar een groeiende behoefte aan data-driven dienstverlening. Met de binnen Kresco / hallo, opgebouwde kennis en ervaring kan snel en pragmatisch op deze behoefte worden ingespeeld. De data-driven oplossingen zijn voor alle organisaties toegankelijk, van klein tot groot.

Als actieve leden van de ’s-Hertogenbosch community Data Delta zijn Kresco en Quantile al langer goede bekenden van elkaar.

 

"Met deze samenwerking delen we nog meer kennis op het gebied van data science / engineering binnen het MKB, én Microsoft technologie. Als data experts kunnen we de behoefte van de klant vertalen naar inzichtelijke data, waarbij Kresco kan voorzien in de Microsoft architectuur en het operationele beheer. Samen verhogen we de data bewustwording én inzicht binnen het MKB” aldus Paulo Rijnberg van Quantile.

Jeffrey Joosten, Kresco / hallo,: “Als actieve partner van de Data Delta binnen de datastad ’s-Hertogenbosch zien en ervaren we de groeiende kennis op het gebied van data, onder andere de teamleden van Quantile die vanuit de JADS binnen ’s-Hertogenbosch gestart zijn.  De omvang, potentie en kennisgebieden van datadienstverlening binnen het MKB is zeer groot. Wij als Kresco hallo, hebben al veel stappen gezet en met de samenwerking met Quantile komen we nog verder.”

Vandelftgroep
Blezi
ABS
Enrico