Actueel - Blog

Kresco sluit zich aan bij hallo, - ICT oplossingen voor het MKB

 

We zijn enthousiast jullie te kunnen vertellen dat Kresco zich heeft aangesloten bij hallo, - ICT oplossingen voor het MKB

 

Na jaren van gezonde groei is aansluiting bij hallo, een logische keuze. Hiermee kunnen we onze klanten naast een landelijke dekking toegang bieden tot een nog breder portfolio aan diensten. Daarnaast brengt de samenwerking ook nieuwe doorgroeimogelijkheden voor onze medewerkers. Samen met het team van hallo, zullen we nog beter kunnen anticiperen op de snelle ontwikkelingen in de ICT.

hallo, is net als Kresco de ICT-partner voor alle ondernemers en MKB-bedrijven. hallo, zorgt dat je altijd en overal veilig kunt werken en bereikbaar bent. Met slimme online werkplekken, flexibele telefonie, stabiel zakelijk internet en veilige cloud oplossingen die voor jou werken en niet andersom. hallo, heeft regiokantoren in Alkmaar, Amsterdam, Barendrecht, Leeuwarden, Zeewolde, Tilburg, en nu ook in Nieuwkuijk en ‘s-Hertogenbosch. Op de Caribbean is hallo,  vertegenwoordigd op Aruba, Curaçao en Bonaire.

De samenwerking met Kresco als regionale hub voor Zuid-Nederland is voor hallo, een belangrijke stap in het realiseren van een landelijke dekking, en in het verbreden van de expertise op het gebied van o.a. data warehousing en – inzichten, en app development.

Wij blijven jouw vertrouwde partner waar we je met al jouw IT-vraagstukken helpen. Enige verschil is dat we nu nog meer kennis en collega’s in huis hebben om jou goed van dienst te zijn, nog steeds gewoon vanuit ons kantoor in Nieuwkuijk & `s-Hertogenbosch.

Finbuddy
Enrico
Ottobock
Dichterbij