Office 365 blijft groeien, maar ten koste van wie?

Al enige tijd loopt Microsoft te verkondigen dat ze marktaandeel van Google gaan afpakken, maar altijd zonder bewijs. Daar zou nu verandering in moeten komen.

Het afgelopen semester is het aantal gebruikers van Office 365 enorm gestegen. Niet zozeer omdat DMU's het licht hebben gezien in Microsoft, maar omdat Microsoft een sterke mix van producten en diensten aanbiedt, met een goed verhaal.

Overstappen, maar dan simpel.

Het overstappen op een andere IT oplossing wordt vaak gezien als een kostbare activiteit, waarbij de mogelijkheid tot kostenbesparing vaak over het hoofd wordt gezien. Dit is in veel gevallen onterecht, het overstappen naar een cloudoplossing zoals Office 365 kan zelfs zeer lucratief voor uw bedrijf zijn.

Om dit op te lossen heeft MS vele aanpassingen gedaan, om uw overstap transparant en overzichtelijk te maken. Mede hierdoor kunt u bij ons terecht voor eenvoudige en simpele oplossingen, tot de meesterwerken waarbij onze techneuten en uw medewerkers ál uw wensen op het gebied van digitale werkomgeving verwerken tot een maatwerkomgeving.

Wij zijn fan; Office werkt voor vrijwel al onze gebruikers

Het omschakelen hierbij zal snel en pijnloos gaan, waarna vrijwel al uw medewerkers direct productief én efficient zijn. Het werken met de Microsoft touch-and-feel is bij quasi iedereen bekend.

Het gevolg is dus dat Office 365 enorm gegroeid is, waarbij mensen van traditionele exchange servers afscheid nemen. Het hosten van uw eigen email is al lang niet meer de meest logische keuze.

In heldere taal uw IT mogelijkheden

Dus wilt u ook weten waarom Office 365 waarschijnlijk dit jaar groter zal worden dan salesforce? Wij helpen u graag, en zorgen ervoor dat u begrijpt dat wij de logische keuze in IT zijn.

Bron: Businessinsider, Everyone is talking about how Microsoft Office 365 is suddenly beating Google Apps, Microsoft, Office 365  

Top