Thuiswerken? Ga goed van start met Microsoft Teams!

Met Microsoft Teams maken we thuiswerken mogelijk voor onze klanten en uiteraard ook voor onszelf. Nodig iedereen waarmee je werkt uit om te chatten, te vergaderen, te bellen en samen te werken, allemaal op één plek, waar je ook bent.

Hoe werk je samen met Microsoft Teams?

Teams is dé teamwerk applicatie die onderdeel uitmaakt van je Office 365 omgeving. Hieronder staan enkele hoofdfunctionaliteiten die helpen om effectiever en efficiënt samen te werken, ook vanuit huis.

 • Vergaderen vanaf elke locatie 
  Schakel onmiddellijk over van groeps-chat naar videobellen met één klik op de knop, of plan eenvoudig een Teams-vergadering in via jouw Outlookagenda.
 • Chatten
  Vraag je collega direct om hulp middels de chatfunctie van Teams.
 • (Video)bellen vanaf elke locatie
  Als aanvulling op de chat vervangt de nieuwe feature van Teams dit jaar Skype for Business Online als belangrijkste communicatietool. Teams biedt namelijk een uitgebreide vergader- en beloptie, met volledig geïntegreerde spraak en video (zie ook ons blog over audiovergaderen met Teams).
 • Samenwerken
  Deel eenvoudig je bureaublad om samen te werken aan documenten of bijvoorbeeld presentaties. Daarnaast biedt de SharePoint integratie met Teams vele samenwerkingsopties.
 • Mobiele App 
  Mocht je toch van huis zijn en willen werken, download dan de mobiele App voor Windows 10, iOS en Android op je mobiele device.

Er zijn nog veel meer functionaliteiten die het samenwerken makkelijker maakt!  

Kresco helpt je graag verder

Om goed van start te gaan met Microsoft Teams helpen wij je graag verder. Teams heeft vele functionaliteiten, hierdoor is het belangrijk dat alle medewerkers dezelfde werkwijze hanteren. Neem gerust contact op met ons om goed van start te gaan met Microsoft Teams!

Wil je meer weten? Neem dan contact op met onze Microsoft 365 Business Consultant Tom van den Oord.

 

Andere blogs over Microsoft Teams

Meer informatie over werken met Teams vind je in onderstaande blogs:

Top