Onze branches

IT neemt een steeds grotere rol in binnen organisaties. Kresco is thuis in diverse branches, waaronder educatie, staalindustrie, non-profitsector en de zorg. Wij bieden bedrijven inzicht in de mogelijkheden van IT binnen hun markt. Zo beschikken ze over een moderne IT omgeving die een goede basis vormt voor de activiteiten.

 

 

Educatie

Leuker leren. Beter onderwijs.

Met onze Online werkplek educatief beschikt u over een moderne IT omgeving die een goede basis vormt voor educatie. Bij steeds meer onderwijsinstellingen geldt het principe Bring Your Own Device. Met onze oplossingen maken we uw instelling klaar voor bijvoorbeeld de Lerarenagenda 2020.

Maak uw onderwijsinstelling klaar voor de toekomst >>

Educatie
Productie industrie

Transparant proces. Tevreden klant.

De productiebranche heeft te maken met zeer specifieke processen. Klanten willen meer transparantie in het proces en u wilt controle over de productie. Binnen de processen is een steeds grotere rol weggelegd voor IT. Kresco maakt het mogelijk om het ERP-systeem precies af te stemmen op uw wensen en die van uw klanten.

Implementeer IT in uw productieproces >>

Productie industrie
Non-profit

Realiseer doelen. Maak het verschil.

In de non-profit sector staat het realiseren van maatschappelijke doelen voorop. Een kostenefficiënte oplossing is daarom erg belangrijk. Kresco denkt met u mee en zorgt er met IT voor dat u op het juiste moment op de juiste plek bent. Zo kunt u zich richten op de zaken waarmee u het verschil maakt.

Realiseer uw maatschappelijke doelen sneller >>

Non-profit
Zorg

Slimme IT. Betere zorg.

Zorgorganisaties krijgen steeds meer te maken met IT. Kresco zorgt ervoor dat u zich bezig kan houden met uw kernactiviteit: zorg verlenen. Bij het inrichten van online werkplekken houden we rekening met de richtlijnen en wetgevingen die gelden voor de zorg. Wij helpen u bij het waarborgen van privacy door juist beheer en nauwkeurige registratie.

Verbeter uw zorg met een slimme IT oplossing >>

Zorg
Handel & Industrie

Efficiënter werken. Meer opbrengst.

Verkoopt of fabriceert u producten, dan krijgt u steeds meer te maken met IT. Kresco zorgt ervoor dat u zich bezig kan houden met uw kernactiviteit: uw producten. Wij nemen alle overige IT processen voor onze rekening en richten dit zo optimaal mogelijk in. 

Verbeter uw onderneming met efficiënte IT oplossingen >>

Handel & Industrie
Top