Datacenter Brabant

Het datacenter van Kresco, gevestigd in de provincie Noord-Brabant, biedt hoge connectiviteit en beveiligde omgevingen voor IT- en telecomapparatuur, de drijvende kracht achter de digitale economie. In ons datacenter komen de netwerken waaruit het internet bestaat bij elkaar en worden bandbreedte intensieve applicatie, content en informatie veilig ondergebracht.

Betrouwbaar

Kresco biedt zekerheid en beschikbaarheid, ons datacenter is ontworpen voor maximale uptime. Daarom zijn onze stroom-, netwerk- en koelvoorzieningen meervoudig uitgevoerd.

Colocatie

Wanneer u uw eigen server plaatst in een van onze serverruimtes profiteert u van alle aanwezige faciliteiten zoals noodstroom, klimaatbeheersing, beveiliging en uiteraard het snelle en stabiele proserve netwerk. U heeft 24/7 kosteloos en zelfstandig toegang tot het datacenter. U bent zelf verantwoordelijk voor de hard- en software en heeft daardoor volledige vrijheid.

Brabant, Regio Waalwijk en Den Bosch

Vele klanten uit de regio "De Langstraat" (Waalwijk, Heusden, Nieuwkuijk, Drunen, Elshout, Vlijmen, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Loon op Zand, Waspik, Raamsdonk en Raamsdonksveer) en de regio Den Bosch (Rosmalen, Boxtel, Schijndel, Veghel, Oss, Vught en Uden) gingen u voor om bij Kresco hun data veilig onder te brengen. Omdat wij gevestigd zijn midden in de regio Waalwijk en Den Bosch, te Nieuwkuijk, is het gemakkelijk om face to face overleg te plegen bij ons of bij u op locatie.

Top