IT-partner in 's-Hertogenbosch

Waarborging kwaliteit bij Kresco

Als het gaat om klanten en kwaliteit kent ieder organisatie haar eigen specifieke wensen, behoeften en doelstellingen. Voor Kresco is de kwaliteit van het geleverde werk zeer belangrijk. Om deze redenen bezitten wij verschillende certificaten die aantonen dat wij ook aan hoge kwaliteitseisen voldoen.

Kresco is een betrouwbare, nuchtere IT-partner voor levering, implementatie en beheer van uw complete automatisering, die de regio Den Bosch (Rosmalen, Boxtel, Schijndel, Veghel, Oss, Vught en Uden) bedient. Wij hebben een vestiging in Nieuwkuijk op het bedrijvenpark Het Hoog én in 's-Hertogenbosch aan de Parallelweg bij Grasso.

We ‘ontzorgen’ en bieden u alle denkbare producten en diensten onder één dak. Van een Managed workplace, innovatieve Cloud oplossingen tot het beheer van uw PC-Netwerk. Als Microsoft Gold Partner en Eset Goldpartner zijnde, geven wij waardevol advies, gebaseerd op onze ruime praktijkervaring en vaktechnische kennis. We groeien voortdurend mee met de laatste ontwikkelingen, zonder het belangrijkste aspect uit het oog te verliezen: uw bedrijfsvoering en uw waardevolle data.

 

Waar kunnen wij u mee helpen?

Wilt u weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? We gaan graag met u in gesprek. Vult u onderaan het formulier in, dan nemen we spoedig contact op

Top