Meer omzet halen uit uw bestaande klanten?

Wij zijn partner van SalesFeed. SalesFeed is marktleider in Nederland als het gaat om herkennen van Nederlandse bedrijven die uw website bezoeken. 

"Veel van onze relaties krijgen een eyeopener."

Met SalesFeed krijgt u ook waardevolle directe leads rondom bestaande en nieuwe klanten! Zou u het ook niet willen weten wanneer een klant leest over een dienst die zij nog niet afneemt? Of wanneer uw klant de algemene voorwaarden of opzegtermijn op uw website leest?

Why take the easy way?

Waarom de gemakkelijke weg kiezen als er ook een moeilijke weg is. Natuurlijk de omgedraaide wereld, maar bij veel B2B bedrijven is dit wel het geval.

Het binnen halen van ‘new business’ is veel moeilijker dan omzet uitbouwen bij bestaande klanten. Zonder dat u het weet bezoeken uw klanten uw website op zoek naar informatie, producten of diensten. Als u dit weet kunt u proactief handelen!

Accountmanagers kunnen niet gedachten lezen. Laat SalesFeed uw website bewaken!

Leads voor new business, en ook marketing inzicht. Naast hot leads voor new business levert SalesFeed waardevolle inzichten die u niet uit Google Analytics kunt halen:
Welke campagnes leveren de juiste doelen?
Wat doet de doelgroep daarna op de website. Komen ze wel terug?
Hoe gebruiken klanten uw website?

Doet u met ons een demoproject?

Wij hebben een tijdelijk aanbod. Voor een vast bedrag mag u SalesFeed volledig gebruiken t/m Oktober 2016. Wij organiseren daarbij een kick-off waarbij u de SalesFeed software kunt zien en ingericht wordt naar uw wensen.

Dit alles voor een éénmalig totaalbedrag van € 500,- ex BTW (normaal € 1233,-).
Het pakket geldt voor websites tot 20.000 pageviews per maand.

Neem contact op met ons als u meer wilt weten, of meld u hier aan:

Top