Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Kresco IT is de logische keuze in IT! Belangrijke geografische focuspunten hierbij zijn 'De Meijerij' en 'De Langstraat', twee lokale gebieden welke in en rondom onze vestigingsgemeente (Heusden) zijn gepositioneerd.

De oorsprong van Kresco, alweer 10 jaar geleden, bevind zich ook binnen de gemeente Heusden en de benoemde gebieden. In deze jaren hebben we als bedrijf, ondernemers en inwoners van de Gemeente Heusden, een sterke lokale band opgebouwd. Deze lokale verbondenheid proberen we, waar mogelijk, te tonen in onze uitvoerende activiteiten binnen maatschappelijke activiteiten en sponsoring.

Vlijmense Boys

De teams van de regionale voetbalclub in Vlijmen worden regelmatig in een nieuw jasje gestoken, mede door Kresco als hoofdsponsor. Kresco heeft met name aandacht voor brede ondersteuning van de vereniging waarbij wij ons inzetten als partner voor kwalitatieve aspecten.

Kresco Open Jeugdtoernooi, LTC De Hoge Heide

Tennisvereniging LTC De Hoge Heide heeft al vele jaren een toonaangevend jeugdtoernooi, sinds 2008 heeft Kresco hier dan ook zijn naam aan verbonden.

80 van de Langstraat

Een groots en bekend evenement is de jaarlijkse loop '80 van de Langstraat'. Sinds enkele jaren is Kresco sponsor van dit evenement en ondersteunt mede op het gebied van IT en social media integratie.

Scala Sport&Bewegen

Een nieuw initiatief binnen de Gemeente Heusden is het Sport & Bewegen concept, onderdeel van onderwijsstichting Stichting Scala. Dit concept ondersteunt alle schoolgaande jeugd van de gemeente (16 scholen) op het stimuleren van sport en beweging. Kresco heeft hier bij de initiatie al zijn ondersteuning geboden, gezien het grote maatschappelijke belang.

Hallo Heusden

HalloHeusden brengt nieuws en achtergrondinformatie over de gemeente Heusden en directe omgeving op verrassende en originele wijze in beeld. Ter ondersteuning van dit maatschappelijke initiatief draagt Kresco IT zorg voor de technische realisatie, hosting en social media integratie van de website.

RKVV Nieuwkuijk

Voetbalvereniging RKVV Nieuwkuijk heeft als visie; het bieden van vermaak in sportief en sociaal opzicht met voetbal als centraal thema ten behoeve van de gemeenschap in Nieuwkuijk. Kresco steunt RKVV Nieuwkuijk door bij te dragen aan IT middelen zodat zij op de juiste wijze wedstrijdformulieren aan kunnen leveren.

Stichting WielerWereld Vlijmen

Doelstelling van de stichting Wielerwereld Vlijmen is het bevorderen van interesse voor alle vormen van de wielersport. Door het organiseren van sociaal-culturele en sportieve activiteiten. Onder andere in de vorm van lezingen, uitwisselen van ervaringen, houden van exposities, publiceren van artikelen en verzorgen van audiovisuele presentaties. Kresco IT ondersteunt dit lokale maatschappelijke initiatief door zorg te dragen voor de technische realisatie, hosting en social media integratie van de website.

Top