Nieuws

Interessante artikelen. Het laatste nieuws.

Het laatste nieuws over Kresco, trends en ontwikkelingen in de IT en interessante achtergrondartikelen leest u hier. Blijf op de hoogte.

Kresco verzorgt innovatieve digitalisering bij de landelijke Betonvereniging

Kresco verzorgt innovatieve digitalisering bij de landelijke Betonvereniging

Kresco en de landelijke Betonvereniging hebben de handen ineengeslagen en werken samen aan een digitale transformatie bij de Betonvereniging. Dit zal organisatiebreed gaan zorgen voor hogere efficiëntie. Het project is uniek in zijn soort vanwege de implementatie van Microsoft 365, SharePoint, Dynamics 365 Business Central én model-driven PowerApps. Niet alleen voor Kresco, maar ook regionaal gezien is deze digitalisering uitzonderlijk innovatief te noemen. Kresco bundelt voor dit project haar krachten met kennispartner QBS group.

Kresco Security Taskforce

Kresco Security Taskforce

Informatiebeveiliging behoeft meer en meer aandacht binnen organisaties, mede door de snelle ontwikkelingen van cyber threats en de toenemende digitalisering. Als proactieve IT dienstverlener heeft Kresco een security taskforce opgesteld met interne en externe teamleden om onze klanten en relaties te voorzien van up-to-date advisering met concrete handvaten zoals kennissessies, trainingen, actieplannen en meer.

Kresco Power BI kennissessie

Kresco Power BI kennissessie

Afgelopen maand hebben enkele relaties van ons een interessante kennissessie mogen ervaren. Power BI van Microsoft is een van de nieuwe businesstools die aansluit op de nieuwe Microsoft strategie. Met Power BI kunt u gemakkelijk en snel uitgebreide interactieve rapportages maken van u eigen data.

Hofax, welkom bij Kresco

Hofax, welkom bij Kresco

We mogen weer een nieuwe klant verwelkomen bij Kresco: Hofax. Zij leveren print solutions aan bedrijven in de Benelux. Van kopieermachines tot volledige software- en documentoplossingen: Hofax biedt mogelijkheden voor het leasen of aanschaffen van diverse kantoorapparatuur. 

Vernieuwde website

Vernieuwde website

Na maanden van voorbereiding achter de schermen is het zover: onze nieuwe website is live! Naast een fris design en een duidelijke indeling, zijn ook onze slimme oplossingen weer helemaal up-to-date. 
Wij zijn benieuwd wat u van onze nieuwe website vindt. 

Goede keuze. Welkom bij Kresco.

Goede keuze. Welkom bij Kresco.

We mogen weer een nieuwe klant verwelkomen bij Kresco: Finc Accountants. Dit bedrijf uit Waalwijk staat Brabantse ondernemers bij op administratief, financieel en fiscaal-juridisch vlak. 
Wij realiseerden 21 online werkplekken en een aparte applicatie server voor Unit4 Suite. 

Leuker leren. beter onderwijs

Leuker leren. beter onderwijs

De grenzen tussen IT omgevingen van branches verdwijnen en zo ook voor de educatieve branche. Open, transparant en gestandaardiseerd zijn de hedendaagse kenmerken. Een standaard werkplek op basis van hedendaags bekende technologieën waar en wanneer u maar wilt!

Top