Nieuws

Interessante artikelen. Het laatste nieuws.

Het laatste nieuws over Kresco, trends en ontwikkelingen in de IT en interessante achtergrondartikelen leest u hier. Blijf op de hoogte.

Kresco Power BI kennissessie

Kresco Power BI kennissessie

Afgelopen maand hebben enkele relaties van ons een interessante kennissessie mogen ervaren. Power BI van Microsoft is een van de nieuwe businesstools die aansluit op de nieuwe Microsoft strategie. Met Power BI kunt u gemakkelijk en snel uitgebreide interactieve rapportages maken van u eigen data.

Gratis Google Analytics Workshop

Gratis Google Analytics Workshop

Wilt u ook meer halen uit uw website en vindt u het lastig om precies te beoordelen welke gegevens binnen Google Analytics nou echt belangrijk zijn?
Dan bent u van harte welkom op onze gratis workshop. Schrijf u snel in, want vol = vol!

Hofax, welkom bij Kresco

Hofax, welkom bij Kresco

We mogen weer een nieuwe klant verwelkomen bij Kresco: Hofax. Zij leveren print solutions aan bedrijven in de Benelux. Van kopieermachines tot volledige software- en documentoplossingen: Hofax biedt mogelijkheden voor het leasen of aanschaffen van diverse kantoorapparatuur. 

Vernieuwde website

Vernieuwde website

Na maanden van voorbereiding achter de schermen is het zover: onze nieuwe website is live! Naast een fris design en een duidelijke indeling, zijn ook onze slimme oplossingen weer helemaal up-to-date. 
Wij zijn benieuwd wat u van onze nieuwe website vindt. 

Goede keuze. Welkom bij Kresco.

Goede keuze. Welkom bij Kresco.

We mogen weer een nieuwe klant verwelkomen bij Kresco: Finc Accountants. Dit bedrijf uit Waalwijk staat Brabantse ondernemers bij op administratief, financieel en fiscaal-juridisch vlak. 
Wij realiseerden 21 online werkplekken en een aparte applicatie server voor Unit4 Suite. 

Leuker leren. beter onderwijs

Leuker leren. beter onderwijs

De grenzen tussen IT omgevingen van branches verdwijnen en zo ook voor de educatieve branche. Open, transparant en gestandaardiseerd zijn de hedendaagse kenmerken. Een standaard werkplek op basis van hedendaags bekende technologieën waar en wanneer u maar wilt!

Top