Onze diensten

Wij helpen ondernemingen hun doelstellingen sneller en efficiënter te bereiken met de inzet van IT adviezen en innovatieve IT oplossingen. Wij zien IT niet als doel maar als middel om de ambities binnen een onderneming te realiseren. Daarom zijn onze oplossingen niet alleen effectief en futureproof, maar ook bijzonder gebruiksvriendelijk. Want IT dient de zaak maar ook de mens vinden wij bij Kresco.

 

 

Office365

Altijd beschikbaar. Perfect geïntegreerd.

Met Office 365 beschikt u over de laatste versies van alle Office-toepassingen. U bent altijd verbonden: online en offline, op alle devices. Wilt u efficiënt samenwerken met uw collega’s? Wij hebben de kennis en expertise in huis om Office 365 te integreren binnen uw bedrijf.

Werkt u met bedrijfsspecifieke applicaties? Kresco koppelt uw bedrijfsapplicaties met Office 365. Zo werkt u met de toepassingen die u kent in een up-to-date omgeving.

Altijd de laatste versie van Office-toepassingen in uw bedrijf >>

Office365
Online werkplek

Online werkplek. Geen initiële kosten.

Meer mensen werken op flexibele plekken en apparaten. Hierdoor wordt werken in de cloud steeds belangrijker. Een online werkplek van Kresco is altijd en overal beschikbaar. De kosten blijven laag: geen initiële investeringen, geen onderhoud of afschrijving van hardware en maandelijks aanpasbaar.

Onze cloudoplossing is flexibel, transparant en standaard uitgerust met een online back-up van alle data. Met onze recovery functionaliteit zetten we de laatste succesvolle back-up binnen een uur live. Ervaart u problemen? Dan staat onze servicedesk voor u klaar. Wij creëren een cloudoplossing specifiek voor uw bedrijf. We kunnen daarbij ook eventuele eigen systemen van uw bedrijf via een hybride oplossing aanbieden. Hoeveel werkplekken u ook heeft: met Kresco bent u verzekerd van een totaalpakket om te werken in de cloud.

Efficiënter aan de slag met een online werkplek >>

Online werkplek
WiFi

Overal verbonden. Optimaal gemak

Om alle mobiele apparaten binnen uw organisatie optimaal te laten functioneren, bieden wij verschillende professionele wifi-oplossingen. Onze wifi-oplossingen zijn centraal te beheren en modulair opbouwbaar.

Kenmerkend voor onze oplossingen is dat ze gebruiksvriendelijk te managen zijn. Op deze manier houdt u zelf de regie over alle netwerkvoorzieningen. U maakt gebruik van één netwerk dat wordt gehost door Kresco en dat u zelf online kunt beheren. Zo heeft u een high-end oplossing met professionele technieken tegen een betaalbare prijs.

Een professionele wifi-oplossing voor uw organisatie >>

WiFi
E-commerce

Flexibel maatwerk. Meer online verkopen.

Om een webshop succesvol te laten zijn, is tevredenheid van bezoekers van groot belang. Wij bouwen een gebruiksvriendelijke webshop. We gebruiken als basis een standaard platform. Hierdoor bieden wij een flexibele e-commerce oplossing op maat in een stabiele omgeving. Zo zetten we een professionele webshop neer voor een fractie van de kosten van een maatwerk webshop.

Potentiële kopers beslissen direct of ze in de webshop willen blijven. Wij zorgen ervoor dat uw webshop een goede gebruikerservaring levert. Daarbij kijken we naar de processen die uw bezoekers doorlopen. Dankzij onze jarenlange ervaring in e-commerce, kunnen wij u altijd voorzien van advies en begeleiding. Samen maken we uw webshop tot een succes.

Een succesvolle webshop op maat >>

E-commerce
SmartEE

Slim leren

SmartEE is een online leeromgeving die zorgt dat kennis snel en laagdrempelig geborgen kan worden binnen een organisatie.

Middels een realtime dashboard heeft u inzicht in de studievoortgang van uw medewerkers en zet u eenvoudig nieuwe leerpaden klaar. Uw medewerkers kunnen op ieder gewenst moment micro- en e-learnings volgen en hun eigen voortgang inzien middels een persoonlijke leeromgeving.

SmartEE draait op iedere smartphone, tablet, PC of Mac, waar en wanneer het uw medewerker het beste uitkomt.

Kijk op www.smartee.nl voor meer informatie
of stuur een mail naar: info@smartee.nl

SmartEE
Top