Onze diensten

Wij helpen ondernemingen bij het sneller en efficiënter bereiken van hun doelstellingen. We geven advies over de inzet van IT en zorgen voor innovatieve IT-oplossingen. We zien IT niet als doel maar als middel om ambities binnen een onderneming te realiseren. Daarom zijn onze oplossingen niet alleen effectief en futureproof, maar ook bijzonder gebruiksvriendelijk. 

Microsoft 365

Altijd beschikbaar. Perfect geïntegreerd.

Altijd verbonden en overal efficiënt werken en communiceren met collega’s. Met Microsoft 365 werkt u veilig en beschikt iedereen altijd over de laatste versie van Microsoft-toepassingen. Zowel online als offline, op ieder device, ongeacht waar zij zich bevinden. Daarnaast kunt u met meerdere collega’s gelijktijdig documenten bekijken en bewerken.

Wij brengen uw bedrijfsprocessen in kaart en hebben de kennis en expertise om Microsoft 365 te integreren binnen uw organisatie. Daarnaast zorgen onze consultants voor een goede begeleiding en adoptie. Werkt u met bedrijfsspecifieke applicaties? Wij koppelen uw bedrijfsapplicaties met Microsoft 365. Zo werkt u met de toepassingen die u kent in een up-to-date omgeving.

Flexibel en efficiënt samenwerken en communiceren met Microsoft 365  >>

Microsoft 365
Microsoft Teams telefonie

Één communicatie platform

Microsoft Teams brengt vaste telefonie, chatten, (video) vergaderen en agenda’s samen binnen één communicatieplatform.

Waar er eerder gebruik werd gemaakt van verschillende Apps, softwareprogramma’s en een telefoniecentrale, kun je nu kiezen om alle zakelijke communicatie veilig in de Cloud via Teams en Outlook te laten verlopen. Transformeer je werkzaamheden naar Unified Communication binnen Microsoft Teams en beschik over alle communicatiemogelijkheden via één kanaal.

Lees en ontdek de voordelen van Unified communication. >>
 

Microsoft Teams telefonie
De moderne werkplek

Online en in de Cloud werken.

Medewerkers veilig en efficiënt samen laten werken vanaf iedere locatie, op een device naar keuze. Een online werkplek van Kresco is altijd en overal beschikbaar. 

Onze cloudoplossing is flexibel, transparant en standaard uitgerust met een online back-up van alle data. Met onze recovery functionaliteit zetten we de laatste succesvolle back-up binnen een uur live. Servers van ons en onze klanten zijn veilig ondergebracht bij het betrouwbare en gecertificeerde datacenter Interconnect, hierdoor kunnen wij u garanderen van een optimaal werkende en beveiligde omgeving. Ervaart u toch problemen? Dan staat onze servicedesk voor u klaar.

Wij creëren een cloudoplossing specifiek voor uw bedrijf. Dit kan bestaan uit: Windows 10 Enterprise, Microsoft 365, Security, SharePoint, PowerBI, Teams, functioneel beheer en adoptie. We kunnen daarbij ook eventuele eigen systemen van uw bedrijf integreren. Hoeveel werkplekken u ook heeft: met Kresco bent u verzekerd van een totaalpakket om te werken in de Cloud. Onze cloudoplossing is flexibel (maandelijks aanpasbaar) en de kosten blijven laag: geen initiële investeringen, geen onderhoud of afschrijving van hardware.

Efficiënter aan de slag met een moderne werkplek >>

De moderne werkplek
Security

Uw organisatie beschermd.

Beveiliging van uw IT-omgeving is van cruciaal belang. Bij veel organisaties is Security de afgelopen jaren hoger op de strategische agenda geplaatst.
Veelal zijn binnen professionele IT infrastructuren, zoals ook Kresco die implementeert, vanuit de basis reeds voorzieningen en maatregelen getroffen om de veiligheid te waarborgen.

Door de dynamiek van moderne IT infrastructuren, de toename van cybercriminaliteit én het IT-belang, adviseren wij om een proces van doorlopende aandacht en attentie voor het geheel aan IT security maatregelen te borgen.

Kresco inventariseert uw huidige omgeving en adviseert over uw IT infrastructuur, de security status en maakt een plan van aanpak voor c.q. toekomstige maatregelen.

Een solide, operationeel securitybeleid met Kresco>>

Security
SmartEE

Slim leren. Eigen trainingen.

SmartEE is een online leeromgeving die zorgt dat kennis snel en laagdrempelig geborgen kan worden binnen een organisatie.

Middels een realtime dashboard heeft u inzicht in de studievoortgang van uw medewerkers en zet u eenvoudig nieuwe leerpaden klaar. Uw medewerkers kunnen op ieder gewenst moment micro- en e-learnings volgen en hun eigen voortgang inzien middels een persoonlijke leeromgeving.

SmartEE draait op iedere smartphone, tablet, PC of Mac, waar en wanneer het uw medewerker het beste uitkomt.

Kijk op www.smartee.nl voor meer informatie
of stuur een mail naar: info@smartee.nl

SmartEE
Top