Webdevelopment

Professionele webdevelopment. Tevreden gebruikers.

Met een krachtige online aanwezigheid krijgen klanten de juiste indruk van uw bedrijf. Wij ontwikkelen uw website, bouwen uw webshop en verzorgen uw intranet. Dat doen we op basis van een open source framework. Wij voeren webdevelopment uit in eigen beheer, zodat we altijd de controle houden over de software. Bovendien verzorgen wij de technische optimalisatie voor zoekmachines (SEO). Zo maakt u online een goede indruk.

Verbeter uw online aanwezigheid >>

Webdevelopment
Netwerkbeheer

Structureel onderhoud. Betrouwbare IT.

Een goede IT infrastructuur is onmisbaar voor iedere organisatie. Het risico van de vaak complexe IT omgevingen, is dat er in de loop der tijd problemen ontstaan. Denk aan problemen met e-mail, onjuiste weergave van uw bedrijfsapplicatie of zelfs totale uitval. Wat het scenario binnen uw bedrijf ook is: Kresco helpt u snel met support. Met onze service bent u volledig ontzorgd en heeft u altijd een systeem dat werkt.

Optimaliseer uw IT infrastructuur >>

Netwerkbeheer
Cloudoplossingen

Veilige cloudopslag. Altijd beschikbaar.

Kresco verzorgt een online werkplek voor uw bedrijf. Onze cloudoplossing is gebaseerd op Office 365. Wij integreren uw bedrijfsapplicaties, zodat u kunt blijven werken zoals u dat gewend bent. Met een standaard online back-up en een recoverymogelijkheid, is al uw data veilig opgeslagen in de cloud. Wij kunnen uw cloudoplossing beheren in ons eigen datacenter, op basis van Azure of met een hybride oplossing.

Realiseer uw online werkplek in de cloud >>

Cloudoplossingen
Ontwikkeling

Goede applicatie. Betere business.

Wilt u zich onderscheiden in uw business? Met een applicatie op maat beschikt u over een unieke mogelijkheid om uw de kracht van uw bedrijf extra te belichten. Onze applicaties zijn altijd beschikbaar op alle devices. Bovendien zijn ze eenvoudig te combineren met een ERP of CRM. Wij ontwikkelen de door u gewenste applicaties op basis van een standaardplatform. Zo zijn ze gemakkelijk te beheren en aan te passen.

Belicht de unieke kracht van uw bedrijf >>

Ontwikkeling
Top