Microsoft Teams telefonie

Professional Service

 

Microsoft Teams telefonie

 

Bellen in Teams begint met Microsoft Telefoonsysteem. Het biedt de belfuncties die elke organisatie nodig heeft. Koppel het aan Oproepabonnementen zodat mensen gesprekken kunnen plaatsen en ontvangen.

BELLEN IN DE CLOUD VOOR BEDRIJVEN
Geef mensen de belfuncties die ze nodig hebben om werk gedaan te krijgen. Profiteer van consultatieve doorverbindingen, muziek in de wachtstand, gesprekken parkeren en Cloud voicemail in Teams.

SAMENWERKINGSGERICHTE BELERVARINGEN
Bied geweldige samenwerkingsgerichte ervaringen als onderdeel van Telefoonsysteem in Microsoft Teams met functies zoals groepsgesprek aannemen, delegatie en weergave gedeelde lijn.

KLANTONDERSTEUNING ERVARINGEN
Help te verzekeren dat elke klant antwoord krijgt en in de juiste wachtrij wordt geplaatst met auto attendants in de cloud en oproepwachtrijen in Telefoonsysteem.

WERELDWIJDE BEHEERERVARINGEN
Beheer en controleer oproepen in Microsoft 365 met het beheercentrum en gesprekskwaliteitdashboard van Teams. Bespaar de IT-professionals tijd met een gecentraliseerde beheeromgeving.

MICROSOFT OPROEPABONNEMENTEN
Voeg gemakkelijk Oproepabonnementen aan Teams toe om meer mensen in staat te stellen gesprekken te plaatsen en ontvangen. Je kunt uit verschillende groottes kiezen, afhankelijk van hoeveel minuten je nodig hebt.

 

 •  Microsoft Domestic Calling Plan (120 min.)
  Per licentie 120 minuten om te bellen binnen Nederland naar vast en mobiel

 • >  Microsoft Domestic Calling Plan
  Per licentie 1200 minuten om te bellen binnen Nederland naar vast en mobiel

 •  Microsoft International Calling Plan
  Per licentie 600 minuten om te bellen naar vaste en mobiele Internationale nummers

 •  Microsoft Domestic and International Calling Plan
  Per licentie 1200 minuten om binnen Nederland te bellen naar vast en mobiel en daarnaast 600 minuten om naar vaste en mobiele Internationale nummers te bellen

 •   Microsoft Communication Credits
  Een aanvullend beltegoed (vanaf €20) waarmee incidentele gesprekken, op basis van gesprekstarieven per minuut,  buiten het Calling plan kunnen worden gevoerd.

 

MEER TE WETEN KOMEN OVER ONZE PROFESSIONAL SERVICES?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

AVEC
Enrico
Ottobock
Plastica