Moderne werkplek

Professional Service

 

Moderne Werkplek

 

Medewerkers veilig en efficiënt samen laten werken vanaf iedere locatie, op een device naar keuze. Een online werkplek van Kresco is altijd en overal beschikbaar. 

Onze cloudoplossing is flexibel, transparant en standaard uitgerust met een online back-up van alle data. Met onze recovery functionaliteit zetten we de laatste succesvolle back-up binnen een uur live. Servers van ons en onze klanten zijn veilig ondergebracht bij het betrouwbare en gecertificeerde datacenter Interconnect, hierdoor kunnen wij jou garanderen van een optimaal werkende en beveiligde omgeving. Ervaar je toch problemen? Dan staat onze servicedesk voor jou klaar.

 

Wij creëren een cloudoplossing specifiek voor uw bedrijf. Dit kan bestaan uit: Windows 10 Enterprise, Microsoft 365, Security, SharePoint, PowerBI, Teams, functioneel beheer en adoptie. We kunnen daarbij ook eventuele eigen systemen van uw bedrijf integreren. Hoeveel werkplekken je ook hebt: met Kresco ben je verzekerd van een totaalpakket om te werken in de Cloud. Onze cloudoplossing is flexibel (maandelijks aanpasbaar) en de kosten blijven laag: geen initiële investeringen, geen onderhoud of afschrijving van hardware.

 

  • We zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige IT-services
  • Kent de ware behoeften en verwachtingen van klanten
  • Getalenteerde en ervaren beheeroplossingen voor IT
  • Processen om de excellentie te bereiken en door te gaan met verbeteringen

 

MEER TE WETEN KOMEN OVER ONZE PROFESSIONAL SERVICES?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Blezi
Stuwarooij
Enrico
Welvaarts