Over ons

Professioneel team. Betrouwbare service.

Kresco helpt ondernemingen om doelstellingen sneller en efficiënter te bereiken. Dat doen we met innovatieve IT oplossingen. Wij zien IT niet als doel, maar als middel om de ambities van uw onderneming te realiseren. Daarom zijn onze oplossingen niet alleen effectief en geschikt voor de toekomst, maar ook bijzonder gebruiksvriendelijk. Wij vinden namelijk dat IT niet alleen de zaak dient, maar ook de mens.

Wij zijn een full service IT dienstverlener met een professioneel team van ervaren specialisten. Met een datacenter in eigen beheer, kunnen wij u optimaal bedienen met al uw IT vraagstukken. Onze online werkplekken zijn snel, betrouwbaar en altijd beschikbaar. Daarnaast bieden wij verschillende softwareoplossingen, zoals maatwerk applicaties, webshops en websites. Wij hebben verstand van zaken en verplaatsen ons zo goed mogelijk in uw situatie. Heeft u vragen over een van onze producten? Onze helpdesk ondersteunt u op afstand of op locatie.

Kresco. Waar idee en IT samenkomen.

Kresco werkt voor bedrijven uit diverse branches, waaronder educatie, metaalindustrie, handel & industrie, non-profitsector en zorg. Dat doen wij voornamelijk in Brabant. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Top