Over ons

Professioneel team. Betrouwbare service.

Kresco helpt ondernemingen om doelstellingen sneller en efficiënter te bereiken. Dat doen we met innovatieve IT oplossingen. Wij zien IT niet als doel, maar als middel om de ambities van uw onderneming te realiseren. Daarom zijn onze oplossingen niet alleen effectief en geschikt voor de toekomst, maar ook bijzonder gebruiksvriendelijk. Wij zijn een full service IT dienstverlener met een professioneel team van ervaren specialisten. We houden ons bezig met maatwerk IT-oplossingen en data-gedreven innovaties. Zo helpen we ondernemingen in uiteenlopende sectoren om hun doelstellingen sneller te bereiken en om veilig te kunnen werken in een online werkomgeving.

Servers van ons en onze klanten zijn veilig ondergebracht bij het betrouwbare en gecertificeerde datacenter Interconnect, hierdoor kunnen wij u garanderen van een optimaal werkende en beveiligde omgeving. Onze online werkplekken zijn snel, betrouwbaar en altijd beschikbaar. Daarnaast adviseren we in Microsoft365 oplossingen zoals SharePoint, PowerBI, Teams en bieden we verschillende softwareoplossingen, maatwerk applicaties, webshops en websites. Wij hebben verstand van zaken en verplaatsen ons zo goed mogelijk in uw situatie. Heeft u vragen over een van onze producten? Onze helpdesk ondersteunt u op afstand of op locatie.

Waar idee en IT samenkomen. werkgebieden.

Kresco werkt voor bedrijven uit diverse branches, waaronder zakelijke dienstverlening, educatie, industrie, non-profitsector en zorg. Vanuit onze locaties in Nieuwkuijk en 's-Hertogenbosch zijn we voornamelijk werkzaam in Noord-Brabant, in de driehoek 's-Hertogenbosch, Waalwijk, Tilburg. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

We zien IT niet als doel maar als middel om ambities binnen een onderneming te realiseren. Daarom zijn onze oplossingen niet alleen effectief en klaar voor de toekomst, maar ook bijzonder gebruiksvriendelijk. Want IT dient de zaak, maar ook de mens!

Microsoft Gold Partner

Kresco is gecertificeerd Microsoft Gold Partner. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste innovaties, ontwikkelingen en functionaliteiten van Microsoft. Voor deze certificering volgen en behalen onze Support- en Engineer experts jaarlijks meerdere Microsoft trainingen en hebben we naar volle tevredenheid enkele honderden Office 365 licenties geïmplementeerd bij klanten. Op deze manier kunnen we uw organisatie verzekeren van uitstekende en up-to-date service.

Kresco adviseert, anticipeert en begeleid naar de wensen en behoeften van uw organisatie bij het migreren en beheren van uw IT-omgeving. 

werken bij Kresco. #krescopowerup​

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw IT-carrière? Kresco heeft de ambitie om de komende jaren te blijven groeien. We zijn altijd op zoek naar IT professionals. Bekijk onze vacatures of neem direct contact met ons op voor een koffie ter kennismaking.

Meer weten?

Wilt u weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? We gaan graag vrijblijvend met u in gesprek.  Vult u onderaan het formulier in, dan nemen we spoedig contact op.

Top