Security in control

Blijf op de hoogte van ontwikkelingen, blijf in control!

Advisering en updates betreffende cyber security en nieuwe ontwikkelingen met uitgewerkte blogs . Blijf op de hoogte, blijf in control!

Toegangs- en wachtwoordbeleid

Toegangs- en wachtwoordbeleid

Toegangs- en wachtwoordbeleid is de eerste stap voor het beveiligen van uw devices en uw informatie. Lees hier enkele handige tips om dit zo goed mogelijk te sturen binnen uw organisatie.

Data Registratietool

Data Registratietool

Datalek registratietool | Managed SharePoint

Registreer en beheer eenvoudig, efficiënt en binnen de kaders van de AVG wetgeving uw datalek met onze volledig geautomatiseerde datalek registratietool.

SamenOndernemenSessie Cyber Security

SamenOndernemenSessie Cyber Security

Kresco heeft samen met Finc Accountants een SamenOndernemenSessie, met als thema Cyber Security, georganiseerd. Organisaties zijn zich bewust geworden van de gevaren die ze lopen door middel van een presentatie van een Ethical hacker.

Datalek Registratietool

Datalek Registratietool

Wilt u er zeker van zijn dat u een datalek volgens de juiste regeling, opgelegd door de AVG, registreert? Waar u ook bent en welk device u dan ook bij u hebt? De datalek registratietool ontworpen door Kresco geeft u hier zekerheid voor.

KRESCO IDENTITY & GOVERNANCE BEHEER

KRESCO IDENTITY & GOVERNANCE BEHEER

Als onderdeel van Kresco Managed portfolio voorzien we identity & governance beheer met het platform van Ydentic. Ydentic is dé identity & governace oplossing voor eenvoudig IT-Beheer in hedendaagse organisaties.

Security Awareness

Security Awareness

Kresco is begonnen met kennissessies te geven aan klanten en relaties omtrent Security Awareness, om hiermee te benadrukken hoe belangrijk het is om bezig te zijn met de cybersecurity binnen hun organisatie.

Top