Datalek registratietool
Wegens de nieuwe wetgeving met betrekking tot de omgang met persoonsgegevens (AVG), is binnen Kresco een tool ontwikkeld waarmee eenvoudig een datalek geregistreerd kan worden die voldoet aan de regels die de Autoriteit Persoonsgegevens oplegt. Door middel van deze registratie bent u als organisatie altijd voorbereid op een datalek en zal deze naar behoren geregistreerd en doorgevoerd worden. Geen probleem waar u zich bevindt, door middel van deze tool kunt u op elk device het datalek registreren.

 

Implementatie
Binnen Office 365 kan deze tool eenvoudig geïntegreerd worden. Hier kan u via een link eenvoudig het datalek registreren en automatisch verzenden naar de controlerende persoon. Kresco zal de implementatie van de tool binnen Office 365 uitvoeren en zorgen dat alles haarfijn werkt. Maakt u gebruik van onze Managed SharePoint service, dan kunt u met één knop snel, eenvoudig en efficiënt uw datalek registreren. 

 

Microsoft Flow
Via Microsoft Flow zal de vragenlijst naar de betreffende persoon gestuurd worden die de aanvraag van het datalek zal controleren en bevestigen, waarna het naar een derde persoon gaat die het formulier kan overbrengen naar de Autoriteit Persoonsgegevens. Zo wordt middels het gebruik van Flow het gehele proces geautomatiseerd. Een vereiste is dat u een licentie Microsoft Flow gebruikt.

 

Microsoft PowerApps
De PowerApp zal worden bijgevoegd aan deze tool, zodat u waar en wanneer via mobiel, Tablet of Laptop uw datalek kan registreren binnen het tijdsbestek van 72 uur die de autoriteit persoonsgegevens opgelegd heeft. PowerApps zal ook alleen beschikbaar zijn voor bedrijven die hier een licentie voor hebben.

Top