SamenOndernemenSessie: Cyber Security door Finc en Kresco

De SamenOndernemenSessie, met Cyber Security als thema, voor klanten van Finc en Kresco was een succes. De opkomst was groot, deelnemers werden uitgedaagd en werden verbijsterd door alles wat de gastspreker, Ethical Hacker Wouter Arts, liet zien. Wouter liet op een boeiende manier met humoristische ondertoon zien welke gevaren er op de loer liggen voor de ondernemers.


Na 60 minuten was de boodschap duidelijk door een combinatie van de AVG wetgeving en de werkwijze van hackers. Weet welke gevaren er op de loer liggen, denk niet “het overkomt mij niet” en ga verstandig om met je wachtwoorden. Het statement van de avond: Wachtwoorden zijn net als onderbroeken; laat ze niet slingeren, deel ze niet met anderen en verschoon ze op tijd!


Na afloop werd er nog nagepraat over de sessie en wat het voor de bedrijven kan betekenen onder het genot van een hapje en een drankje.


Houd onze Blog in de gaten en blijf op de hoogte voor toekomstige producten, tips en tricks vanuit Kresco voor uw Cyber security, blijf in control!


Deelnemers, bedankt voor jullie komst en actieve deelname!

foto

Top