Wat we doen

Het lijkt of we álles kunnen op het gebied van IT, hier komen we zeker dicht bij in de buurt. Als full service IT dienstverlener hebben wij een evenwichtig, professioneel team van ervaren specialisten welke onze diensten en producten ondersteunen.

Services

Met ons team van ervaren specialisten biedt Kresco professionele IT services. Onze helpdesk, welke procesmatig en gestructureerd is ingericht, ondersteunt op afstand óf bij u op locatie. De helpdesk ondersteunt alle Kresco processen en producten, wij bieden één loket voor al uw vragen.

Aanvullend biedt Kresco services zoals; trainingen, service-coördinatie, pakketselectie, ..

Datacenter

Wij hebben een datacenter in eigen beheer, en daar zijn we trots op. Vanuit dit high-tech datacenter, kunnen wij u beter bedienen met uw huidige IT vraagstukken. Wij kunnen u ondermeer online werkplekken aanbieden. Een online werkplek is snel, betrouwbaar en altijd beschikbaar. Ook voor online back-up is Kresco een logische keuze. Superveilig, snel en ruime opslaghoeveelheden voor een aantrekkelijk tarief.

Software

Maatwerk applicaties, webshop concept, schoolweb concept, website realisatie,  uitbreiding en integratie. Kresco heeft een groot ‘trackrecord’ en een ruime portfolio die onze expertise op dit vlak ondersteunen. Kunnen wij iets voor u betekenen?

Verkoop +

Kresco verkoopt ook hardware en software vanuit ons businesscenter. Alleen vinden wij verkopen niet het juiste woord, wij zien onszelf als een value added reseller. Dit is het best te vertalen als verkoop +, verkoop maar met iets extra’s. Zo wordt u altijd geholpen door iemand met verstand van zaken en proberen wij ons zo goed mogelijk in uw situatie te verplaatsen. Hebben wij niet de aangewezen oplossing? U hoort het als eerste van Kresco. Mede hiermee houden wij belangrijke kernwaarden in stand: open, eerlijk en betrouwbaar.

 

Klik hier voor een overzicht van onze producten & diensten.