Webshop Brabant

Wilt u een webshop om uw bereik te vergroten? Wij bouwen uw webshop of mobiele shop! Voor consumenten (B2C) of juist alleen voor de zakelijke markt (B2B), het kan bij ons allemaal.

Uitgebreid platform

Heeft u specifieke eisen voor uw webshop zoals: ingewikkelde prijs/korting regels, koppelingen met bestaande software pakketten, specifieke configuratieopties voor uw producten, etc. Het kan allemaal in ons platform. Dit platform is zo ontworpen dat wij precies uw wensen van de webshop tot in de kleinste details kunnen bouwen zoals u dat wenst.

Support en ondersteuning

Wij verzorgen het technische gedeelte van uw webshop, zodat u zich op uw bedrijf en de verkopen kunt concentreren.
Bij iedere webshop zit support en ondersteuning inbegrepen. Dus komt u er even niet meer uit, dan staan wij klaar om u te helpen!
Bovendien zit in ieder pakket een training bij ons of bij u op locatie!

Regio Brabant

Vele klanten uit de provincie Brabant gingen u voor om bij Kresco een uniek vormgegeven webshop te laten realiseren. Omdat wij gevestigd zijn in Nieuwkuijk is het gemakkelijk om face to face overleg te plegen bij ons of bij u op locatie.

Meer informatie?

Wilt u ook de mogelijkheden bekijken wat een Webshop voor uw organisatie kan betekenen? Laat u dan terugbellen door rechts op de knop Maak een afspraak te klikken en uw gegevens achter te laten. Wij zullen dan een volledig vrijblijvende afspraak met u inplannen.

Top