Webshop Den Bosch

Wilt u een webshop om uw bereik te vergroten? Wij bouwen uw webshop of mobiele shop! Voor consumenten (B2C) of juist alleen voor de zakelijke markt (B2B), het kan bij ons allemaal.

Uitgebreid platform

Heeft u specifieke eisen voor uw webshop zoals: ingewikkelde prijs/korting regels, koppelingen met bestaande software pakketten, specifieke configuratieopties voor uw producten, etc. Het kan allemaal in ons platform. Dit platform is zo ontworpen dat wij precies uw wensen van de webshop tot in de kleinste details kunnen bouwen zoals u dat wenst.

Zoekmachine vriendelijk

U wilt met uw webshop natuurlijk een groter bereik hebben dan de regio Den Bosch. Om dit te bereiken moet de webshop gevonden worden in de zoekmachines. Om een webshop zoekmachine vriendelijk te maken zijn meerdere zaken noodzakelijk. Bijvoorbeeld de opbouw van de URL's, de kopteksten, de paginatitels, de meta descriptions, verwijzingen van oude producten en meer.

Wij bouwen uw webshop altijd op de gangbare eisen die zoekmachines aan een site stellen. Hierdoor zal de webshop altijd goed gevonden kunnen worden.

Regio Den Bosch

Vele klanten uit de regio Den Bosch (en Rosmalen, Boxtel, Schijndel, Veghel, Oss, Vught, Uden) gingen u voor om bij Kresco een uniek vormgegeven webshop te laten realiseren. Omdat wij gevestigd zijn in Nieuwkuijk is het gemakkelijk om face to face overleg te plegen bij ons of bij u op locatie.

Meer informatie?

Wilt u ook de mogelijkheden bekijken wat een Webshop voor uw organisatie kan betekenen? Laat u dan terugbellen door rechts op de knop Maak een afspraak te klikken en uw gegevens achter te laten. Bij interesse kunnen we een volledig vrijblijvende afspraak met u inplannen.

 

Top