Webshop Waalwijk

Wilt u een webshop om uw bereik te vergroten? Wij bouwen uw webshop of mobiele shop! Voor consumenten (B2C) of juist alleen voor de zakelijke markt (B2B), het kan bij ons allemaal.

Uitgebreide mogelijkheden

De kracht van een webshop bij ons ligt in de uitgebreide mogelijkheden die wij bieden om uw proces te optimaliseren. Heeft u bijvoorbeeld (Excel)-spreadsheet of eigen databases met alle product informatie, kan dit gekoppeld worden. Er zijn verder koppelingen mogelijk met kassasystemen, betaalmethoden, Customer Relationship Management (CRM) systemen, Enterprise Resource Planning (ERP) systemen, affiliate programma's en vele andere diensten.

Smartphone en tablet vriendelijk

Meer dan 75% van de Nederlanders heeft een smartphone. Onderzoek wijst uit dat klanten steeds meer kopen (en orienteren) via hun smartphone. Men verwacht zelfs dat mobiele e-commerce groter wordt dan 'normale e-commerce'. Wij kunnen uw webshop in een aparte smartphone versie uitbrengen zodat klanten met hun smartphone gemakkelijk de bestellingen kunnen plaatsen.

Regio Waalwijk

Vele klanten uit de regio "De Langstraat" (Waalwijk, Heusden, Nieuwkuijk, Drunen, Elshout, Vlijmen, Kaatsheuvel, Sprang-Capelle, Loon op Zand, Waspik, Raamsdonk en Raamsdonksveer) gingen u voor om bij Kresco een uniek vormgegeven webshop te laten realiseren. Omdat wij gevestigd zijn midden in "De Langstraat" in Nieuwkuijk is het gemakkelijk om face to face overleg te plegen bij ons of bij u op locatie.

Meer informatie?

Wilt u ook de mogelijkheden bekijken wat een Webshop voor uw organisatie kan betekenen? Klik dan rechts op "Maak een afspraak" en laat uw gegevens achter. Bij interesse kunnen we een volledig vrijblijvende afspraak met u inplannen.

Top