Medewerker Customer Support

32- 40 uur per week

Vacature

Kom jij ons versterken?

Ben jij servicegericht, weet je juist in drukte de rust te bewaren en vind je het leuk om een lach op het gezicht van de klant te krijgen, dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Om de ambitieuze groeiplannen van Kresco te verwezenlijken, zijn we op zoek naar versterking. Een enthousiaste en professionele Medewerker Customer Support die mee wil werken aan de doelstelling van onze organisatie: Klanten ontzorgen met betrekking tot ICT problemen.

Kresco is een gedreven en zeer klantgerichte IT dienstverlener. Wij helpen ondernemingen om doelstellingen sneller en efficiënter te bereiken door middel van innovatieve en gebruiksvriendelijke IT oplossingen. Ook bieden we verschillende softwareoplossingen, zoals maatwerk applicaties, webshops en websites.

Vind je dit ook belangrijk en wil je een essentiële bijdrage leveren om juist dit verschil elke dag weer te kunnen maken? We zijn een groeiende organisatie en hierdoor ook opzoek naar versterking.

Wat ga je doen?

Als Customer Support collega bied je ondersteuning aan onze klanten vanuit ons kantoor in Nieuwkuijk met als doel om klanten te ontzorgen op het gebied van ICT. Je bent het visitekaartje van Kresco. In jouw functie heb je het eerste contact met de klanten. Je hebt er plezier in om de klant goed te woord te staan. Hierbij vraag je goed door om de problematiek helder te krijgen, om zodanig de juiste specialist in te kunnen zetten. Uiteraard wordt alles goed geregistreerd en vastgelegd in het systeem.

Je vind het een uitdaging om elke dag weer de klant tevreden te stellen en verwachtingen te managen, met als doel een tevreden klant. Het draait immers om professionaliteit en klantbeleving.

Je hebt veel ruimte voor het doen van verbetervoorstellen gericht op een optimale klantbeleving. Hierin ben je proactief en volg je de afspraken goed op.

Dit breng je mee

Wij zijn op zoek naar een Medewerker Customer Support die het verschil kan maken in klantbeleving en het leuk vindt om het visitekaartje te zijn van ons mooie bedrijf!

 • MBO + werk en/ of denkniveau
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Communicatief sterk, inlevingsvermogen
 • Nauwkeurig en stressbestendig
 • Beschikbaar 32 tot 40 uur per week

Dit bieden wij jou

 

 • Een veelzijdige baan in een jong team
 • Een baan met uitzicht op vast dienstverband
 • Een dynamisch en informeel bedrijf met korte lijnen en een hoge funfactor

 

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, via onze Kresco Academy
 • Uiteraard is er ook ruimte voor ontspanning, zo is er de mogelijkheid om een potje tafeltennis of tafelvoetbal te spelen, een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en elke dag een verzorgde lunch.

Bedrijfsprofiel

Kresco is een jonge ICT organisatie die als totaalleverancier klanten ontzorgt op het gebied van ICT vraagstukken en gerelateerde procesoptimalisaties. Wij werken voor bedrijven uit diverse branches, waaronder educatie, bouw, installatie, metaalindustrie, financiële dienstverlening, handel & industrie, non-profitsector en zorg, voornamelijk in Brabant.

Daarnaast is Kresco bezig met innovatieve projecten en verdere ontwikkeling van online infrastructuren. Hiermee geven wij verdere invulling aan de ambitie om ‘het beste IT bedrijf om voor (je) te werken’ te zijn. Het team van Kresco bestaat uit 35 mensen die beschikken over een brede variatie aan kennis en ervaring. Kresco is gevestigd in Nieuwkuijk, daarnaast hebben we een locatie in het centrum van ’s-Hertogenbosch.

Meer weten over de werksfeer, werkzaamheden en collega’s bij Kresco?

Kijk dan op onze site www.werkenbijkresco.nl, hier vind je meer informatie en filmpjes met ervaringen van collega’s.

Hebben we je weten te overtuigen?

Laat je gegevens achter!

Heb je interesse in deze functie en/of vragen hierover, neem dan contact op met onze HR-Business Partner Nicole Schalken: nschalken@kresco.nl of 073-8506822.

Nicole Schalken HR Business Partner