Medewerker Customer Support

Parttime - 24 tot 32 uur

Vacature

Kom jij ons versterken?

Om onze ambitieuze groeiplannen van Kresco te verwezenlijken zijn wij sinds 01-01-2022 onderdeel geworden van de Hallo groep waarbij het onze missie is om de diverse ICT diensten gericht op o.a. Microsoft 365, Azure, Data / Power BI en Development toegankelijk te maken voor het MKB.

Deze stap maakt ons nog slagvaardiger om klanten te ondersteunen bij hun diverse ICT vraagstukken, aangezien wij nu beschikken over een groter netwerk voorzien van Experts op ICT en Data gebied.


Wat ga je doen

Als Customer Support collega bied je ondersteuning aan onze klanten vanuit ons kantoor in Nieuwkuijk met als doel om klanten te ontzorgen op het gebied van ICT. Je bent het visitekaartje van Kresco. In jouw functie heb je het eerste contact met de klanten. Je hebt er plezier in om de klant goed te woord te staan. Hierbij vraag je goed door om de problematiek helder te krijgen, om zodanig de juiste specialist in te kunnen zetten. Uiteraard wordt alles goed geregistreerd en vastgelegd in het systeem.

Je vindt het een uitdaging om elke dag weer de klant tevreden te stellen en verwachtingen te managen, met als doel een tevreden klant. Het draait immers om professionaliteit en klantbeleving.

Je hebt veel ruimte voor het doen van verbetervoorstellen gericht op een optimale klantbeleving. Hierin ben je proactief en volg je de afspraken goed op.

Dit breng je mee

Wij zijn op zoek naar een Medewerker Customer Support die het verschil kan maken in klantbeleving en het leuk vindt om het visitekaartje te zijn van ons mooie bedrijf!

 • MBO + werk en/ of denkniveau
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Communicatief sterk, inlevingsvermogen
 • Nauwkeurig en stressbestendig
 • Beschikbaar 24 tot 32 uur per week


Dit bieden wij jou

 

 • Een veelzijdige baan in een jong team
 • Een baan met uitzicht op vast dienstverband
 • Een dynamisch en informeel bedrijf met korte lijnen en een hoge funfactor

 

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, via onze Kresco Academy
 • Uiteraard is er ook ruimte voor ontspanning, zo is er de mogelijkheid om een potje tafeltennis of tafelvoetbal te spelen, een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en elke dag een verzorgde lunch.

Bedrijfsprofiel

Kresco is een jonge ICT organisatie die als totaalleverancier klanten ontzorgt op het gebied van ICT vraagstukken en gerelateerde procesoptimalisaties. Wij werken voor bedrijven uit diverse branches, waaronder educatie, bouw, installatie, metaalindustrie, financiële dienstverlening, handel & industrie, non-profitsector en zorg, voornamelijk in Brabant.

Daarnaast is Kresco bezig met innovatieve projecten en verdere ontwikkeling van online infrastructuren. Hiermee geven wij verdere invulling aan de ambitie om ‘het beste IT bedrijf om voor (je) te werken’ te zijn. Het team van Kresco bestaat uit 35 mensen die beschikken over een brede variatie aan kennis en ervaring. Kresco is gevestigd in Nieuwkuijk, daarnaast hebben we een locatie in het centrum van ’s-Hertogenbosch.

Meer weten over de werksfeer, werkzaamheden en collega’s bij Kresco?

Kijk dan op onze site www.werkenbijkresco.nl, hier vind je meer informatie en filmpjes met ervaringen van collega’s.

Hebben we je weten te overtuigen?

Laat je gegevens achter!

Heb je interesse in deze functie en/of vragen hierover, neem dan contact op met onze HR-Business Partner Nicole Schalken: nschalken@kresco.nl of 073-8506822.

Nicole Schalken HR Business Partner