IT Support Engineer

Fulltime - 40 uur

Vacature

Kom jij ons versterken?

Om onze ambitieuze groeiplannen van Kresco te verwezenlijken zijn wij sinds 01-01-2022 onderdeel geworden van de Hallo groep waarbij het onze missie is om de diverse ICT diensten gericht op o.a. Microsoft 365, Azure, Data / Power BI en Development toegankelijk te maken voor het MKB.

Deze stap maakt ons nog slagvaardiger om klanten te ondersteunen bij hun diverse ICT vraagstukken, aangezien wij nu beschikken over een groter netwerk voorzien van Experts op ICT en Data gebied.


Wat ga je doen

Als IT Support Engineer bied je ondersteuning aan klanten, zowel vanuit het kantoor in Nieuwkuijk als op locatie. Je bent hét eerste aanspreekpunt voor vragen, storingen en/of problemen die klanten hebben over het gebruik van de IT infrastructuur, servers, notebooks, desktops, tablets, applicaties en randapparatuur.

Naast deze werkzaamheden houd je je ook bezig met het installeren van werkplekken en nieuwe componenten, het doorvoeren van wijzigingen en ben je in staat om een aantal beheertaken op serverniveau uit te voeren. Je bewaakt operationele beheerprocessen en onderhoudt documentatie en proces ondersteunende systemen.

Dit breng je me

Wij zijn op zoek naar een representatieve en klantgerichte IT Support Medewerker, die beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je vindt het leuk om naar klanten op locatie te gaan en bent een teamplayer. Daarnaast heb je;
 • MBO (+) werk- en denkniveau, met een opleiding richting ICT;
 • Enkele jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je hebt enige kennis en vooral passie voor systeembeheer (Netwerken, Microsoft producten als Windows Server en Windows 10, Office 365, Azure, RMM, cliënt deployment) en de ambitie hier verder in te leren en jezelf te ontwikkelen;

 

 • Je bent klantgericht, energiek, spontaan en werkt graag resultaat- en doelgericht;
 • Kennis van netwerken en basis ITIL processen (nomenclatuur);
 • Een flexibele, leergierige en proactieve houding;

 


Dit bieden wij jou

 • Een veelzijdige baan in een jonge en dynamische onderneming met een hoge funfactor
 • Persoonlijke ontwikkeling, via de Kresco Academy
 • Certificeringstrajecten
 • Je gaat werken voor leuke klanten en aan mooie projecten
 • Er worden uitstekende arbeidsvoorwaarden aangeboden
 • Uiteraard is er ook ruimte voor ontspanning, zo is er de mogelijkheid om een potje tafeltennis of tafelvoetbal te spelen, een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en elke dag een verzorgde lunch.

Bedrijfsprofiel

Kresco is een jonge ICT organisatie die als totaalleverancier klanten ontzorgt op het gebied van ICT vraagstukken en gerelateerde procesoptimalisaties. Wij werken voor bedrijven uit diverse branches, waaronder educatie, bouw, installatie, metaalindustrie, financiële dienstverlening, handel & industrie, non-profitsector en zorg, voornamelijk in Brabant.

Daarnaast is Kresco bezig met innovatieve projecten en verdere ontwikkeling van online infrastructuren. Hiermee geven wij verdere invulling aan de ambitie om ‘het beste IT bedrijf om voor (je) te werken’ te zijn. Het team van Kresco bestaat uit 35 mensen die beschikken over een brede variatie aan kennis en ervaring. Kresco is gevestigd in Nieuwkuijk, daarnaast hebben we een locatie in het centrum van ’s-Hertogenbosch.

Meer weten over de werksfeer, werkzaamheden en collega’s bij Kresco?

Kijk dan op onze site www.werkenbijkresco.nl, hier vind je meer informatie en filmpjes met ervaringen van collega’s.

Hebben we je weten te overtuigen?

Laat je gegevens achter!

Heb je interesse in deze functie en/of vragen hierover, neem dan contact op met onze HR-Business Partner Nicole Schalken: nschalken@kresco.nl of 073-8506822.

Nicole Schalken HR Business Partner