IT System Engineer

Fulltime - 32 tot 40 uur

Vacature

Kom jij ons versterken?

Om onze ambitieuze groeiplannen van Kresco te verwezenlijken zijn wij sinds 01-01-2022 onderdeel geworden van de Hallo groep waarbij het onze missie is om de diverse ICT diensten gericht op o.a. Microsoft 365, Azure, Data / Power BI en Development toegankelijk te maken voor het MKB.

Deze stap maakt ons nog slagvaardiger om klanten te ondersteunen bij hun diverse ICT vraagstukken, aangezien wij nu beschikken over een groter netwerk voorzien van Experts op ICT en Data gebied.


Wat ga je doen

Als je opzoek bent naar een uitdagende IT functie waarbij alles draait om de klantbeleving en de wijze waarop jij hierin een essentiële rol kan vervullen? Dan is dit de functie voor jou!

Als IT System Engineer ondersteun je klanten met het beheren, installeren en configureren van complexe ICT infrastructuren: onpremise server (s) op basis van Windows server, cloud op basis van Azure, VMWare of HyperV en Hybride.

Dagelijks ben je proactief bezig met de IT systemen bij de klanten en beheer je Microsoft (office) 365 omgevingen. Daarnaast bied jij bij een complex vraagstuk de juiste oplossing en ben je verantwoordelijk voor het doorvoeren van diverse wijzigingstrajecten. Je bent daarentegen dusdanig flexibel dat je af en toe ook een eerstelijns incident op wil lossen als de situatie daarom vraagt.

Kresco is een innovatief bedrijf gericht op moderne technieken. Dit betekent dat je vanuit jouw rol ook klanten adviseert over de diverse diensten en producten welke Kresco aanbiedt. Vanuit innovatie zijn we ook voorloper op het beheer, ontwikkeling en optimalisatie van onze data center omgeving: Partner Interconnect, VMWare.

Samen met het team ben je verantwoordelijk voor tweede- en derdelijns support voor diverse klanten met gemiddeld 30- 50 werkplekken. Binnen deze teamverantwoordelijkheid heb je een aantal vaste klanten waarin jij de eindverantwoordelijkheid draagt.

Kresco is een bedrijf gericht op teamspirit en teamprestaties, waarbij men elkaar ondersteunt en kennis deelt. Dit betekent dan ook dat je afhankelijk van jouw expertise en groeipad kan deelnemen aan diverse ICT projecten. Kennis vergaren en kennis delen is essentieel om slagvaardig te kunnen blijven. Vanuit deze gedachtegang is dan ook een eigen Kresco Academy opgericht.

Dit breng je mee 

 • MBO (+) of HBO werk- en denkniveau, met een opleiding richting ICT;
 • Enkele jaren relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Actuele kennis van Microsoft server producten en Microsoft365 omgevingen;
 • Kennis en ervaring met Routers, Switches, Firewalls;
 • Gedegen kennis van netwerkprotocollen en Ian/wan infrastructuren;
 • Een ambitieuze, maar vooral positieve en klantgerichte attitude
 • Analytisch en proactief
 • In het bezit van rijbewijs B


Dit bieden wij jou

 • Een veelzijdige baan in een jonge en dynamische onderneming met een hoge funfactor
 • Persoonlijke ontwikkeling, via de Kresco Academy
 • Certificeringstrajecten
 • Je gaat werken voor leuke klanten en aan mooie projecten
 • Er worden uitstekende arbeidsvoorwaarden aangeboden
 • Uiteraard is er ook ruimte voor ontspanning, zo is er de mogelijkheid om een potje tafeltennis of tafelvoetbal te spelen, een wekelijkse vrijdagmiddagborrel en elke dag een verzorgde lunch.

Bedrijfsprofiel

Kresco is een jonge ICT organisatie die als totaalleverancier klanten ontzorgt op het gebied van ICT vraagstukken en gerelateerde procesoptimalisaties. Wij werken voor bedrijven uit diverse branches, waaronder educatie, bouw, installatie, metaalindustrie, financiële dienstverlening, handel & industrie, non-profitsector en zorg, voornamelijk in Brabant.

Daarnaast is Kresco bezig met innovatieve projecten en verdere ontwikkeling van online infrastructuren. Hiermee geven wij verdere invulling aan de ambitie om ‘het beste IT bedrijf om voor (je) te werken’ te zijn. Het team van Kresco bestaat uit 35 mensen die beschikken over een brede variatie aan kennis en ervaring. Kresco is gevestigd in Nieuwkuijk, daarnaast hebben we een locatie in het centrum van ’s-Hertogenbosch.

Meer weten over de werksfeer, werkzaamheden en collega’s bij Kresco?

Kijk dan op onze site www.werkenbijkresco.nl, hier vind je meer informatie en filmpjes met ervaringen van collega’s.

Hebben we je weten te overtuigen?

Laat je gegevens achter!

Heb je interesse in deze functie en/of vragen hierover, neem dan contact op met onze HR-Business Partner Nicole Schalken: nschalken@kresco.nl of 073-8506822.

Nicole Schalken HR Business Partner