Wij zijn Kresco

Ambitieus & toegewijd
Wij zijn Kresco

Professioneel team & betrouwbare service

Kresco helpt ondernemingen om doelstellingen sneller en efficiënter te bereiken. Dat doen we met innovatieve IT oplossingen. Wij zien IT niet als doel, maar als middel om de ambities van jouw onderneming te realiseren. Daarom zijn onze oplossingen niet alleen effectief en geschikt voor de toekomst, maar ook bijzonder gebruiksvriendelijk. Wij zijn een full service IT dienstverlener met een professioneel team van ervaren specialisten. We houden ons bezig met maatwerk IT-oplossingen en data-gedreven innovaties. Zo helpen we ondernemingen in uiteenlopende sectoren om hun doelstellingen sneller te bereiken en om veilig te kunnen werken in een online werkomgeving.

Servers van ons en onze klanten zijn veilig ondergebracht bij het betrouwbare en gecertificeerde datacenter Interconnect, hierdoor kunnen wij je garanderen van een optimaal werkende en beveiligde omgeving. Onze online werkplekken zijn snel, betrouwbaar en altijd beschikbaar. Daarnaast adviseren we in Microsoft365 oplossingen zoals SharePoint, PowerBI, Teams en bieden we verschillende softwareoplossingen, maatwerk applicaties, webshops en websites. Wij hebben verstand van zaken en verplaatsen ons zo goed mogelijk in jouw situatie. Heb je vragen over een van onze producten? Onze helpdesk ondersteunt je op afstand of op locatie.

 

Ambitieus & toegewijd

Waar idee & IT samenkomen

 

Kresco werkt voor bedrijven uit diverse branches, waaronder zakelijke dienstverlening, educatie, industrie, non-profitsector en zorg. Vanuit onze locaties in Nieuwkuijk en 's‑Hertogenbosch zijn we voornamelijk werkzaam in Noord-Brabant, in de driehoek 's‑Hertogenbosch, Waalwijk, Tilburg. Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

We zien IT niet als doel maar als middel om ambities binnen een onderneming te realiseren. Daarom zijn onze oplossingen niet alleen effectief en klaar voor de toekomst, maar ook bijzonder gebruiksvriendelijk. Want IT dient de zaak, maar ook de mens!

 

MICROSOFT GOLD PARTNER

Kresco is gecertificeerd Microsoft Gold Partner. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste innovaties, ontwikkelingen en functionaliteiten van Microsoft. Voor deze certificering volgen en behalen onze Support- en Engineer experts jaarlijks meerdere Microsoft trainingen en hebben we naar volle tevredenheid enkele honderden Office 365 licenties geïmplementeerd bij klanten. Op deze manier kunnen we jouw organisatie verzekeren van uitstekende en up-to-date service.

Kresco adviseert, anticipeert en begeleid naar de wensen en behoeften van jouw organisatie bij het migreren en beheren van jouw IT-omgeving. 

 

Kresco - Welkom bij IT-oplossingen

Laat ons jouw integere
en betrokken IT-partner zijn

 

Wij helpen organisaties op strategisch en operationeel niveau met onze IT-adviezen en innovatieve oplossingen. Hierdoor kunnen organisaties hun doelstellingen sneller bereiken en bieden hen continuïteit om veiliger en efficiënter te werken.

  • We zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige IT-services
  • We maken heldere voorstellen en duidelijke afspraken
  • Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis en kunde
  • IT-dienstverlening op maat, naar de behoefte en wensen van jouw organisatie
  • IT zien wij niet als doel, maar als middel om ambities binnen een organisatie te realiseren

Ambitieus & toegewijd Team

De experts van Kresco

 

Wij hebben IT als passie en zijn gedreven in het vinden van de beste, passende oplossing voor iedere organisatie. We stellen ons graag voor.

Marco Voets

  • Operations Manager

Marco heeft ruime ervaring binnen IT Dienstverlening, Automatisering en Managed Services. Zowel operationeel en organisatorisch als inhoudelijk en functioneel. Marco is een gedreven, no-nonsense teamspeler, met oog voor klant en collega's. In de vrije uurtjes maakt hij regelmatig een rondje op de racefiets.

Rody van Sambeek

  • Lead Developer | Partner

Rody is medeoprichter en lead developer. Hij is een kei met cijfers en data, maakt razendsnelle analyses en heeft een passie voor nieuwe cloud en development technieken. In zijn vrije tijd stapt Rody regelmatig op de mountainbike of racefiets om een mooie route te fietsen.

Jeffrey Joosten

  • Lead Business Consultant | Partner

Een expert op het gebied van technische innovatie en het opzetten van business models. Weet de vraag en behoefte van de klant te vertalen in een concreet advies. Jeffrey sport zeker 3 keer in de week, maar slaat een hapje eten met een borrel niet snel af.

Met onze IT-oplossingen bereikt je veiliger, sneller en efficiënter jouw doelstellingen!

Contact

Scala
AVEC
Maiburg
Enexis